Soft wandbekleding

Unieke eigenschappen

Soft wandbekleding

Vertraging verbranding

Brandvertragend

Flexibel

Geheel naar wens

Maatwerk

Iedere situatie

Molestbestendig

Zonder naden opgebouwd

Naadloos

Waterafstotend

Vloeistofdicht

De Soft celbekleding is een wand- en vloerbekleding gemaakt van brandvertragend schuim met een sterke coating. Het geheel wordt naadloos afgewerkt zodat deze bestand is tegen molest en waterdicht is. Hierdoor is de ruimte makkelijk grondig te reinigen. Er kunnen geen spullen worden verstopt en de randjes kunnen niet worden losgehaald. Door het zachte schuim kunnen gebruikers zich niet verwonden aan de wanden vloerbekleding. Hierdoor is de wand- en muurbekleding bestand tegen zwaar gebruik en kan het worden ingezet in ruimten waar mensen met agressie of automutilerend gedrag verblijven. Bijvoorbeeld in een time-outruimte of isoleercel en in een psychiatrische instelling.

De Soft wandbekleding is maatwerk en wordt afgewerkt in een RAL kleur van jouw keuze. De wand- en vloerbekleding wordt altijd op locatie ingemeten en gemonteerd. Benieuwd of dit ook voor jouw een oplossing vormt? Neem contact met ons op voor advies of een offerte. Om de zachte wand- en vloerbekleding zelf te ervaren ben je welkom in onze belevingsruimte!

Brandvertragend
Flexibel
Maatwerk
Molestbestendig
Naadloos

Maatwerk

Soft wand- en vloerbekleding

Kleur:Iedere RAL kleur

Voor ingesloten en medewerkers

De Ridder Safe & Secure

De juiste inrichting geeft zekerheid. Zeker in gesloten instellingen. De Ridder Safe & Secure zet zich hier dan ook al 25 jaar voor in! Niet voor niets zijn wij de vertrouwde partner van de overheid. Onze producten zijn getest in de praktijk en direct inzetbaar. Zodat u zorgeloos aan het werk kunt. Een veilige omgeving is namelijk prettig voor iedereen.

Wilt u ook de juiste inrichting voor uw gesloten instelling? Neem contact op met onze experts! Voor iedere ruimte en situatie hebben wij de juiste producten. De Ridder Safe & Secure heeft daarnaast ook de service van projectinrichting. Onze specialisten komen graag langs op locatie om uw instelling om te toveren tot een veilige en prettige ruimte. Neem vandaag nog contact op!

Contact opnemen

    De Ridder Safe and Secure

    Sample box

    Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan via het formulier kosteloos de Safe & Secure SampleBox aan en ontdek het zelf!