Ruimtes

Veiligheid moet je ervaren, dat lukt niet digitaal. Gelukkig kan dit in onze belevingsruimte!

Maatwerk

Complete inrichting voor iedere ruimte

De Ridder Safe & Secure biedt voor iedere situatie een complete inrichting. Daarbij is maatwerk in veel gevallen een optie. Volledige projectinrichting behoort ook tot de mogelijkheden. Krijg hier per ruimte een indruk van wat er allemaal mogelijk is.

Bezoek onze belevingsruimte

Zelf de ruimte ervaren

Gemeenschappelijke ruimte BSO

In de gemeenschappelijke ruimte kunnen kinderen samen spelen onder toezicht van de kinderopvang medewerkers. Veiligheid en hygiëne zijn belangrijk in de BSO, zoals wettelijk is vastgelegd. Het is dan ook gewenst om te kiezen voor rond afgewerkte kindermeubels die makkelijk te reinigen en te desinfecteren zijn. Ga voor een kleurrijke inrichting om een speelse sfeer te creëren, maar houd altijd de veiligheid en gezondheid van de kinderen in je achterhoofd.

Politiecel

Een politiecel heeft doorgaans een vrij sobere inrichting met enkel de essentiële elementen, zoals een bed, toilet en wasbak. Deze zijn vaak verankerd aan de vloer en muren en van sterke materialen zodat ze niet zomaar kapot te krijgen zijn. Bovendien krijgt iedere arrestant eigen verzorgingsmiddelen, beddengoed en kleding. Om hygiëne te waarborgen en hoge kosten voor het wassen te vermijden, zijn disposables hiervoor ideaal.

Luchtruimte Politie

Ook arrestanten moeten af en toe een luchtje kunnen scheppen, al helemaal als ze meerdere dagen op het politiebureau verblijven in afwachting van onderzoek. Net als in de cellen is een sobere, stevige inrichting voldoende en is het vooral belangrijk dat eventuele meubels hufterproof zijn. Voor arrestanten die naar buiten te gaan om een sigaretje te roken kan er een muur aansteker worden gemonteerd om incidenten met vuur te voorkomen.

Isoleercel Politie

Soms zijn arrestanten verward, erg agressief of suïcidaal. In extreme omstandigheden kan er dan gekozen worden voor plaatsing in de isoleercel. Doordat de wanden van de isoleercel bekleed zijn met zacht en molestbestendig CMHR schuim, kan de arrestant zichzelf geen schade toebrengen. Zo kan de veiligheid van de arrestant gewaarborgd worden gedurende zijn of haar verblijf. Politiemedewerkers dragen zorg voor een goede overdracht met alle nodige hulp.

Buitenverblijf Detentie bescherming

Buiten sporten, een sigaretje roken of een frisse neus halen is ook binnen detentie mogelijk. In zorgvuldig maar sober ingerichte buitenverblijven kunnen gedetineerden onder strenge beveiliging een luchtje scheppen. Sporttoestellen en meubels moeten niet alleen tegen extreme weersomstandigheden bestand, maar ook verankerbaar en hufterproof zijn. En om op een veilige manier een aansteker te faciliteren, zijn er monteerbare muur aanstekers ontwikkeld.

Algemene ruimte Detentie bescherming

Binnen detentie zijn er verschillende algemene ruimtes waar gedetineerden samen eten, sporten en kunnen ontspannen. Om te voorkomen dat meubels door de lucht vliegen en mensen gewond raken in conflictsituaties is het slim om te kiezen voor stevige, verankerbare meubels en letsel voortkomend servies en bestek. Ook moeten er geen spullen verstopt kunnen worden in kieren, gleuven of verborgen ruimtes. Zo kunnen gedetineerden elkaar zo veilig mogelijk ontmoeten.

Voor ingesloten en medewerkers

De Ridder Safe and Secure

De juiste inrichting geeft zekerheid. Zeker in gesloten instellingen. De Ridder Safe & Secure zet zich hier dan ook al 25 jaar voor in! Niet voor niets zijn wij de vertrouwde partner van de overheid. Onze producten zijn getest in de praktijk en direct inzetbaar. Zodat u zorgeloos aan het werk kunt. Een veilige omgeving is namelijk prettig voor iedereen.

Wilt u ook de juiste inrichting voor uw gesloten instelling? Neem contact op met onze experts! Voor iedere ruimte en situatie hebben wij de juiste producten. De Ridder Safe & Secure heeft daarnaast ook de service van projectinrichting. Onze specialisten komen graag langs op locatie om uw instelling om te toveren tot een veilige en prettige ruimte. Neem vandaag nog contact op!

Contact opnemen

    De Ridder Safe and Secure

    Sample box

    Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan via het formulier kosteloos de Safe & Secure SampleBox aan en ontdek het zelf!