Projectinrichting

Tot in het kleinste detail

Veilige inrichting

Doordat we een breed assortiment leveren en in de afgelopen jaren veel ervaring hebben opgedaan in het inrichten van ruimtes in (gesloten) instellingen, kunnen we de gehele inrichting van u overnemen. Dit gaat verder dan alleen het meubilair. Denk bijvoorbeeld ook aan antischeur beddengoed, zachte wandbekleding, brandvertragend schrijfgerei, molestbestendige spiegels en onbreekbaar servies. We bieden dus een totaaloplossing voor het creëren van een veilige, huiselijke omgeving.cc

Bent u op zoek naar een specifieke oplossing, of wilt u simpelweg beter een idee krijgen hoe u uw ruimte optimaal kunt inrichten op zwaar gebruik? Wij hebben alles in huis voor gesloten instellingen.

Voor ingesloten en medewerkers

De Ridder Safe & Secure

De juiste inrichting geeft zekerheid. Zeker in gesloten instellingen. De Ridder Safe & Secure zet zich hier dan ook al 25 jaar voor in! Niet voor niets zijn wij de vertrouwde partner van de overheid. Onze producten zijn getest in de praktijk en direct inzetbaar. Zodat u zorgeloos aan het werk kunt. Een veilige omgeving is namelijk prettig voor iedereen.

Wilt u ook de juiste inrichting voor uw gesloten instelling? Neem contact op met onze experts! Voor iedere ruimte en situatie hebben wij de juiste producten. De Ridder Safe & Secure heeft daarnaast ook de service van projectinrichting. Onze specialisten komen graag langs op locatie om uw instelling om te toveren tot een veilige en prettige ruimte. Neem vandaag nog contact op!

Contact opnemen

    De Ridder Safe and Secure

    Sample box

    Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan via het formulier kosteloos de Safe & Secure SampleBox aan en ontdek het zelf!