Isoleercel

Wanneer gedetineerden extreem gedrag zoals agressie of automutilatie vertonen en daardoor een gevaar voor zichzelf of anderen vormen, kunnen ze tijdelijk naar de isoleercel in de gevangenis worden overgeplaatst. Dit is doorgaans een ongemeubileerde ruimte met zachte wanden en een zachte vloer. Wanneer de gedetineerde zichzelf schade toe wil brengen, kan er in deze situatie gekozen worden voor een makkelijk scheurbaar wegwerp drenkelingenpak of juist antischeurkleding.

Antischeur
Brandvertragend

Maatwerk

Antischeurkleding

Maatwerk

 • Antischeur
 • Brandvertragend
Antischeur
Letselvoorkomend
Molestbestendig

Maatwerk

Fixatiematerialen

Maatwerk

 • Antischeur
 • Letselvoorkomend
 • Molestbestendig

Voor ingesloten en medewerkers

De Ridder Safe & Secure

De juiste inrichting geeft zekerheid. Zeker in gesloten instellingen. De Ridder Safe & Secure zet zich hier dan ook al 25 jaar voor in! Niet voor niets zijn wij de vertrouwde partner van de overheid. Onze producten zijn getest in de praktijk en direct inzetbaar. Zodat u zorgeloos aan het werk kunt. Een veilige omgeving is namelijk prettig voor iedereen.

Wilt u ook de juiste inrichting voor uw gesloten instelling? Neem contact op met onze experts! Voor iedere ruimte en situatie hebben wij de juiste producten. De Ridder Safe & Secure heeft daarnaast ook de service van projectinrichting. Onze specialisten komen graag langs op locatie om uw instelling om te toveren tot een veilige en prettige ruimte. Neem vandaag nog contact op!

Contact opnemen

  De Ridder Safe and Secure

  Sample box

  Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan via het formulier kosteloos de Safe & Secure SampleBox aan en ontdek het zelf!