Isoleercel

Een isoleercel of time-out ruimte is een plaats waar cliënten, patiënten, arrestanten of gedetineerden die tijdelijk een gevaar voor zichzelf vormen tot rust kunnen komen. Het gevaar kan bijvoorbeeld door agressie, een psychose, verwarring of automutilatie worden veroorzaakt.

Prikkelvrije ruimte

Een isoleercel of time-out ruimte is een prikkelarme ruimte waarin de gebruiker doorgaans kort aanwezig is. Het is een nood redmiddel welke enkel in noodsituaties toegepast dient te worden. Door de wanden en vloer van de ruimte met zachte wandbekleding van brandvertragend CMHR schuim te bekleden, kan de cliënt, patiënt, arrestant of gedetineerde zichzelf hier niet aan verwonden. Afhankelijk van het type instelling kan de ruimte worden uitgerust met letsel voortkomend en molestbestendig meubilair, zoals ons Soft meubilair. Bij suïcidale gebruikers kan antischeur kleding en antischeur beddengoed tevens goed van pas komen.

Antischeur
Brandvertragend

Maatwerk

Antischeurkleding

Maatwerk

 • Antischeur
 • Brandvertragend
Antischeur
Letselvoorkomend
Molestbestendig

Maatwerk

Fixatiematerialen

Maatwerk

 • Antischeur
 • Letselvoorkomend
 • Molestbestendig

Voor ingesloten en medewerkers

De Ridder Safe & Secure

De juiste inrichting geeft zekerheid. Zeker in gesloten instellingen. De Ridder Safe & Secure zet zich hier dan ook al 25 jaar voor in! Niet voor niets zijn wij de vertrouwde partner van de overheid. Onze producten zijn getest in de praktijk en direct inzetbaar. Zodat u zorgeloos aan het werk kunt. Een veilige omgeving is namelijk prettig voor iedereen.

Wilt u ook de juiste inrichting voor uw gesloten instelling? Neem contact op met onze experts! Voor iedere ruimte en situatie hebben wij de juiste producten. De Ridder Safe & Secure heeft daarnaast ook de service van projectinrichting. Onze specialisten komen graag langs op locatie om uw instelling om te toveren tot een veilige en prettige ruimte. Neem vandaag nog contact op!

Contact opnemen

  De Ridder Safe and Secure

  Sample box

  Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan via het formulier kosteloos de Safe & Secure SampleBox aan en ontdek het zelf!