Klantencases

Wij bieden oplossingen aan (gesloten) instellingen in verschillende sectoren. Lees hier over de ervaringen van onze klanten.

Onze klanten aan het woord

De Ridder Safe & Secure biedt oplossingen aan (gesloten) instellingen in verschillende sectoren. Lees hier over de ervaringen van onze klanten.

Klanten filter
...
Sorteren
Klanten filter

Klantcase

De Pompestichting

De Pompestichting biedt onder meer Langdurige Forensisch Psychiatrische Zorg (LFPZ), en is hiermee binnen Nederland uniek in het behandelen van TBS-patiënten met een Long-stay indicatie.

GGZ

Fivoor FHIC

Bij de Forensische High & Intensive Care (FHIC) heeft het De Ridder Safe & Secure team de ICU (Intensive Care Unit) kamer mogen inrichten met Soft meubilair, een zitzak en huiselijk TV-meubel

COA

Centraal Orgaan opvang Asielzoekers

Soft line servies en bestek draagt bij aan veiligheid op Handhaving en Toezichtlocatie van COA

GGZ

UMC Utrecht

Op de HIC van het UMC Utrecht verblijven jongeren die in acute crisis verkeren, en hierdoor soms een gevaar voor zichzelf of hun omgeving vormen

GGZ

Severinus

Severinus is een in Veldhoven gevestigde zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking.

GGZ

UMC Amsterdam

Onze voedingsbank biedt humane uitkomst voor de Medisch Psychiatrische Unit van UMC Amsterdam. Teamleider Kyra legt uit waarom.

Voor ingesloten en medewerkers

De Ridder Safe and Secure

De juiste inrichting geeft zekerheid. Zeker in gesloten instellingen. De Ridder Safe & Secure zet zich hier dan ook al 25 jaar voor in! Niet voor niets zijn wij de vertrouwde partner van de overheid. Onze producten zijn getest in de praktijk en direct inzetbaar. Zodat u zorgeloos aan het werk kunt. Een veilige omgeving is namelijk prettig voor iedereen.

Wilt u ook de juiste inrichting voor uw gesloten instelling? Neem contact op met onze experts! Voor iedere ruimte en situatie hebben wij de juiste producten. De Ridder Safe & Secure heeft daarnaast ook de service van projectinrichting. Onze specialisten komen graag langs op locatie om uw instelling om te toveren tot een veilige en prettige ruimte. Neem vandaag nog contact op!

Contact opnemen

    De Ridder Safe and Secure

    Sample box

    Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan via het formulier kosteloos de Safe & Secure SampleBox aan en ontdek het zelf!