Isoleercel

In de isoleercel verblijven TBS-cliënten wanneer ze tijdelijk een gevaar voor zichzelf of hun omgeving vormen. Wanden en vloeren kunnen worden afgewerkt met hufterproof CMHR schuim, waaraan de cliënt zich niet kan verwonden. Afhankelijk van de doelgroep is het mogelijk om de isoleercel te meubileren met molestbestendige en letsel voorkomende Soft line meubels zoals een hufterproof bank. Zo is de veiligheid van de cliënt te allen tijde gewaarborgd.

Time-out ruimte

Een isoleercel of time-outruimte in een psychiatrische instelling is een plek waar iemand tot zichzelf kan komen. Omdat die de isoleercel betreedt in veel gevallen last heeft van agressief gedrag of automutilatie, is dit bij uitstek een ruimte waarin veiligheid in ieder detail gewaarborgd moet blijven. Het is bijvoorbeeld verstandig om te kiezen voor materialen waar een gebruiker zichzelf niet kan verwonden. Hierbij kunt u denken aan zachte materialen waarmee geen schade aangericht kan worden. Producten die geschikt zijn, zijn zachte wandbekleding, zacht meubilair en antischeur kleding en beddengoed. Ook zijn er vele voordelen van hufterproof bestek.

Deze pagina geeft u een indruk van producten die geschikt zijn voor gebruik in een isoleercel of time-outruimte.

Antischeur
Brandvertragend

Maatwerk

Antischeurkleding

Maatwerk

 • Antischeur
 • Brandvertragend
Antischeur
Letselvoorkomend
Molestbestendig

Maatwerk

Fixatiematerialen

Maatwerk

 • Antischeur
 • Letselvoorkomend
 • Molestbestendig

Voor ingesloten en medewerkers

De Ridder Safe & Secure

De juiste inrichting geeft zekerheid. Zeker in gesloten instellingen. De Ridder Safe & Secure zet zich hier dan ook al 25 jaar voor in! Niet voor niets zijn wij de vertrouwde partner van de overheid. Onze producten zijn getest in de praktijk en direct inzetbaar. Zodat u zorgeloos aan het werk kunt. Een veilige omgeving is namelijk prettig voor iedereen.

Wilt u ook de juiste inrichting voor uw gesloten instelling? Neem contact op met onze experts! Voor iedere ruimte en situatie hebben wij de juiste producten. De Ridder Safe & Secure heeft daarnaast ook de service van projectinrichting. Onze specialisten komen graag langs op locatie om uw instelling om te toveren tot een veilige en prettige ruimte. Neem vandaag nog contact op!

Contact opnemen

  De Ridder Safe and Secure

  Sample box

  Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan via het formulier kosteloos de Safe & Secure SampleBox aan en ontdek het zelf!