Molestbestendige toiletten

Unieke eigenschappen

Molestbestendige toiletten

Vertraging verbranding

Brandvertragend

Iedere situatie

Molestbestendig

Waterafstotend

Vloeistofdicht

Op politiebureaus, in cellencomplexen en in de geestelijke gezondheidszorg kan de inrichting aan extreem destructief gedrag worden blootgesteld en moet deze aan strenge veiligheidseisen voldoen. Om toch sanitaire voorzieningen in isoleercellen, time-outruimten, politiecellen, gevangeniscellen en openbare toiletruimtes aan te bieden, zijn de molestbestendige RVS toiletten ontwikkeld.

Deze zijn te monteren aan de muur, compact in ontwerp en bestand tegen zwaar gebruik. Binnen de zorg wordt er veelal gekozen voor RVS toiletten met een witte coating, in detentie zijn praktische combinatietoiletten met drinkfontein een veelvoorkomende keuze. Wil je meer weten over de mogelijkheden en verdere RVS sanitaire voorzieningen? We beantwoorden graag al je vragen. Neem gerust contact met ons op, of kom onze producten zelf bekijken in onze belevingsruimte!

Brandvertragend
Molestbestendig
Vloeistofdicht

Maatwerk

Hangend RVS toilet met witte coating en toiletbrilgaten

Artikelnummer:R0000ST012
Kleur:Wit gecoat

Voor ingesloten en medewerkers

De Ridder Safe & Secure

De juiste inrichting geeft zekerheid. Zeker in gesloten instellingen. De Ridder Safe & Secure zet zich hier dan ook al 25 jaar voor in! Niet voor niets zijn wij de vertrouwde partner van de overheid. Onze producten zijn getest in de praktijk en direct inzetbaar. Zodat u zorgeloos aan het werk kunt. Een veilige omgeving is namelijk prettig voor iedereen.

Wilt u ook de juiste inrichting voor uw gesloten instelling? Neem contact op met onze experts! Voor iedere ruimte en situatie hebben wij de juiste producten. De Ridder Safe & Secure heeft daarnaast ook de service van projectinrichting. Onze specialisten komen graag langs op locatie om uw instelling om te toveren tot een veilige en prettige ruimte. Neem vandaag nog contact op!

Contact opnemen

    De Ridder Safe and Secure

    Sample box

    Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan via het formulier kosteloos de Safe & Secure SampleBox aan en ontdek het zelf!