Molestbestendige gordijnen

Unieke eigenschappen

Molestbestendige gordijnen

Sterke vezels

Antischeur

Vertraging verbranding

Brandvertragend

Geheel naar wens

Maatwerk

Iedere situatie

Molestbestendig

De stoffering van een leefruimte kan zorgen voor een huiselijk gevoel. Zo zijn gordijnen niet alleen praktisch met oog op akoestiek, het waarborgen van privacy en het verduisteren van een ruimte, maar kunnen ze ook bepalend zijn voor de sfeer. In een gesloten instelling kunnen er meestal echter geen reguliere gordijnen worden ingezet, omdat dit bijvoorbeeld brandgevaar en veiligheidsrisico’s met zich mee kan brengen.

De Ridder Safe & Secure biedt gordijnen aan die speciaal geschikt zijn voor de markt van ingeslotenen. Deze zijn gemaakt van antischeur, brandveilig en molestbestendig materiaal. De gordijnen worden op maat gemaakt, in de RAL kleur van jouw keuze! Zo creëer je een veilige sfeer die past bij jouw wensen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Antischeur
Brandvertragend
Maatwerk
Molestbestendig

Maatwerk

Molestbestendige gordijnen met suïcidepreventie ophangsysteem

Afmeting:Maatwerk
Kleur:Iedere RAL kleur
Antischeur
Brandvertragend
Maatwerk
Molestbestendig

Maatwerk

Molestbestendige gordijnen met sterk RVS ophangsysteem

Afmeting:Maatwerk
Kleur:Iedere RAL kleur

Voor ingesloten en medewerkers

De Ridder Safe & Secure

De juiste inrichting geeft zekerheid. Zeker in gesloten instellingen. De Ridder Safe & Secure zet zich hier dan ook al 25 jaar voor in! Niet voor niets zijn wij de vertrouwde partner van de overheid. Onze producten zijn getest in de praktijk en direct inzetbaar. Zodat u zorgeloos aan het werk kunt. Een veilige omgeving is namelijk prettig voor iedereen.

Wilt u ook de juiste inrichting voor uw gesloten instelling? Neem contact op met onze experts! Voor iedere ruimte en situatie hebben wij de juiste producten. De Ridder Safe & Secure heeft daarnaast ook de service van projectinrichting. Onze specialisten komen graag langs op locatie om uw instelling om te toveren tot een veilige en prettige ruimte. Neem vandaag nog contact op!

Contact opnemen

    De Ridder Safe and Secure

    Sample box

    Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan via het formulier kosteloos de Safe & Secure SampleBox aan en ontdek het zelf!