Extra veilig bestek

Unieke eigenschappen

Extra veilig bestek

Iedere situatie

Molestbestendig

Kan in de vaatwasser

Vaatwasserbestendig

Scherpe messen en puntige vorken kunnen gevaarlijk zijn als er gewerkt wordt met agressieve of onvoorspelbare cliënten. Met zulke doelgroepen wordt het aangeraden om met een veiligheidsbestek te eten. Bij De Ridder Safe & Secure hebben we een extra veilig bestek ontworpen om zowel functioneel als veilig te zijn.

Het veiligheidsbestek van De Ridder Safe & Secure is gemaakt van functioneel rubber. Sterk genoeg om zonder ongemakken mee te eten en tegelijkertijd letselvoorkomend. Messen en sporken zijn zowel los als in een set verkrijgbaar. Wil je meer weten over ons extra veilige bestek? We staan je graag te woord! Neem gerust contact met ons op.

Molestbestendig
Vaatwasserbestendig

Maatwerk

Rubberen veiligheidsbestek

Artikelnummer:R0000ST143M
Kleur:Zwart met groen

Voor ingesloten en medewerkers

De Ridder Safe & Secure

De juiste inrichting geeft zekerheid. Zeker in gesloten instellingen. De Ridder Safe & Secure zet zich hier dan ook al 25 jaar voor in! Niet voor niets zijn wij de vertrouwde partner van de overheid. Onze producten zijn getest in de praktijk en direct inzetbaar. Zodat u zorgeloos aan het werk kunt. Een veilige omgeving is namelijk prettig voor iedereen.

Wilt u ook de juiste inrichting voor uw gesloten instelling? Neem contact op met onze experts! Voor iedere ruimte en situatie hebben wij de juiste producten. De Ridder Safe & Secure heeft daarnaast ook de service van projectinrichting. Onze specialisten komen graag langs op locatie om uw instelling om te toveren tot een veilige en prettige ruimte. Neem vandaag nog contact op!

Contact opnemen

    De Ridder Safe and Secure

    Sample box

    Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan via het formulier kosteloos de Safe & Secure SampleBox aan en ontdek het zelf!