Belevingsruimte

Voor de belevingsruimte

Maak een afspraak

Kom langs onze belevingsruimtes en voel zelf hoe het anders kan! Voor onderstaande zeven ruimtes bieden wij een complete inrichting. Uiteraard leveren wij ook maatwerk voor andere ruimtes. Wij gaan hierover graag met u in gesprek. 

Kies voor een vertrouwde omgeving die is voorbereid op iedere situatie. Het is mogelijk met de producten van Ridder Safe & Secure. 

Veiligheid moet je ervaren. Dat lukt niet digitaal. Gelukkig kan dit in onze belevingsruimte. Wij bieden een complete inrichting voor iedere situatie:

Specialisten

In de markt voor ingesloten

Passende oplossingen

Voor uw situatie

Maatwerk

In veel gevallen een optie

Belevingsruimte

Afspraak maken

  Specialisten

  In de markt voor ingesloten

  Passende oplossingen

  Voor uw situatie

  Maatwerk

  In veel gevallen een optie

  Belevingsruimtes

  Onze klanten aan het woord

  De Ridder Safe & Secure biedt oplossingen aan gesloten instellingen in verschillende sectoren. Lees hier over de ervaringen van onze klanten.

  Klantcase

  De Pompestichting

  De Pompestichting biedt onder meer Langdurige Forensisch Psychiatrische Zorg (LFPZ), en is hiermee binnen Nederland uniek in het behandelen van TBS-patiënten met een Long-stay indicatie.

  GGZ

  Fivoor FHIC

  Bij de Forensische High & Intensive Care (FHIC) heeft het De Ridder Safe & Secure team de ICU (Intensive Care Unit) kamer mogen inrichten met Soft meubilair, een zitzak en huiselijk TV-meubel

  COA

  Centraal Orgaan opvang Asielzoekers

  Soft line servies en bestek draagt bij aan veiligheid op Handhaving en Toezichtlocatie van COA

  GGZ

  UMC Utrecht

  Op de HIC van het UMC Utrecht verblijven jongeren die in acute crisis verkeren, en hierdoor soms een gevaar voor zichzelf of hun omgeving vormen

  GGZ

  Severinus

  Severinus is een in Veldhoven gevestigde zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking.

  GGZ

  UMC Amsterdam

  Onze voedingsbank biedt humane uitkomst voor de Medisch Psychiatrische Unit van UMC Amsterdam. Teamleider Kyra legt uit waarom.

  De Ridder Safe and Secure

  Sample box

  Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan via het formulier kosteloos de Safe & Secure SampleBox aan en ontdek het zelf!